ElinLinding

Young service designer with a passion for involving
users in designing new solutions for society

Streetsam

Mobil app

I forårssemestret 2014 tilbragte jeg et semester på UC Berkeley, School of Information. Gennem kurset ”Designing Mobile Experiences” udarbejdede min projektgruppe og jeg en mobil applikation, kaldet ”Streetsam.” En app, der skal forlænge produkters livscyklus.

I Berkeley er der mange brugte ting, der bliver efterladt på fortove; sko, bøger, tøj, møbler etc. Vi ønskede at hjælpe byens indbyggere til at finde gode, second-hand ting, som de ønsker at genbruge og samtidig hjælpe dem, der gerne vil af med nogle af deres ting, men som ikke ønsker at lade det ende på lossepladsen.

Via Streetsam designede vi en app, der kan opfylde disse mål. App’en lader brugere uploade geo-lokaliserede billeder af ting, de finder eller stiller på fortove, således de er til gavn for andre. Øvrige brugere kan finde tingene via et kort og samtidig kan de ”claime” tingen i en vis rum tid, så de kan nå at hente tingen. Samtidig kan brugere også få notifikationer, når en bestemt ting er uploadet til app’en ud fra bestemte kategorier såsom ”furniture,” ”electronics” og andre.

Se nogle af vores iterationer via kursets blog her.

Anvendte metoder: Personas, interviews, scenarios, storyboards, app map, prototyping, usability testing